Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Όμορφη πόλη

      

"Όμορφη Πόλη"! Όταν πρωτάκουσα αυτό το τραγούδι ήταν αργά, σχεδόν ξημερώματα και οι στίχοι του, και ότι άλλο κουβάλαγε μαζί του με έκαναν να συγκινηθώ. Τώρα κάποια χρόνια μετά, μόνο μια γλύκα έχει μείνει (και αυτό γιατί και οι άνθρωποι έχουν μείνει). Στις αρχές για να γλυκαίνει το άκουγα πάντα με το "Κάτι να γυαλίζει" που μου το θύμισε η Άννα, και από εκείνη την ημέρα που το είδα στο μπλογκ της το έχω δίπλα να σιγοπαίζει. Και τα δυο τα κρατώ εδώ, για να θυμάμαι.

Ένας άλλος λόγος που το αναρτώ είναι γιατί σ' αυτή την όμορφη πόλη έχουν προστεθεί και άλλα άτομα όπως αυτά που κρύβονται πίσω από τα banners. 'Ομορφη πόλη, σας το χαρίζω! Καλή εβδομάδα!






4 σχόλια:

TwistedTool είπε...

Ευχαριστούμε, Χριστινάκι.
Να'σαι καλά :)

Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Το κομμάτι "Όμορφη πόλη" κρύβει ένα βαθύτερο νόημα, το οποίο ακόμα κ σήμερα εκφράζει αυτό που εξέφραζε κ τότε.

Και γράφτηκε για έναν συγκεκριμένο λόγο. Δυστυχώς, ακόμα και το 2011 το πρόβλημα αυτό στο οποίο αναφέρεται το τραγούδι συνεχίζεται και ίσως έχει χειροτερέψει κιόλας.

Για όσους δεν καταλάβανε, ανέρεται στα Ναρκωτικά, στους χρήστες, σε αυτούς που "φεύγουν" από αυτό...Κάποτε οι Ψόφιοι Κοριοί είχαν δώσει μια όμορφη συνέντευξη για το νόημα αυτού του τραγουδιού, λέγοντας πως είναι ένα κομμάτι καταθληπτικό αλλά και αισιόδοξο ταυτόχρονα.

Δυστυχώς η κοινωνία μας δεν κάνει τίποτα για την προστασία αυτών των ατόμων. Δεν είναι ναρκομανείς, πρεζάκια. Άρρωστοι είναι.

Φοβερή μουσική, φοβεροί στίχοι νά'σαι καλά χριστίνα που μας το θύμησες. :-)

Unknown είπε...

Όμορφα και τα δυο.... το rockaki έχει απόλυτο δίκιο σε όσα λέει και το λυπηρό είναι πως τίποτα δεν αλλάζει...... να είσαι καλά γλυκιά μου καλή εβδομάδα να έχεις

Chris είπε...

ΤΤ, R 'n' MW, anna, χαίρομαι που σας άρεσε, Wisper έχεις τόσο δίκιο σε όσα λες! Τα καλύτερα παιδιά είναι αυτά, πολύ ευαίσθητα, φιλότιμα και νοιάζονται για όλους. Δεν ξέρω πραγματικά τι μπορεί σε κάθε περίπτωση να τους βοήθησει. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική μα όλοι όλοι θέλουν αγάπη.