Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Too Hard: The Greatest Metal - The Hardest Rock


Πήγα πριν λίγο να πω "Καλησπέρα και Καλό Σαββατοκύριακο" στον Ηλία στο μπλογκ του "Too Hard, The Greatest Metal - The Hardest Rock" και δεν βλέπω το chatbox.! Κοιτάζω λίγο καλύτερα, δεν βλέπω ούτε τις αναρτήσεις μόνο μια ανάρτηση με κάποιο player. Παράξενο!
Η απορία μου λύθηκε όταν πήγα στις προηγούμενες αναρτήσεις και είδα την ανάρτηση για το κλείσιμο του μπλογκ! Ήταν έκπληξη και σοκ! Μα γιατί έκλεισε; Ηλία, αν τύχει και διαβάσεις, στείλε κάποιο μήνυμα! Να είσαι καλά, καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνεις! Αν φτιάξεις κάποιο άλλο μπλογκ, ή αποφασίσεις να συνεχίσεις, θα ήταν πολύ όμορφο!
Η φωνή του μπλογκ συνεχίζει να ακούγεται μέσα από τον player... Ακούω... Για την ακρίβεια αυτή τη στιγμή παίζειTha Gathering - A Constant Run

I need a cloud to jump on, somewhere to dream
to pick my own sparkling sun
Tunes of velvet, breaking in
Into my heart on a constant run

(Δικό σου Ηλία!)

update: Slaughter - The Wild Life

2 σχόλια:

eliasp είπε...

Χριστίνα μου , σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Η αλήθεια είναι οτι εδώ και αρκετό καιρό έχω ελαττώσει την συχνότητα των αναρτήσεων. Οι λόγοι είναι πολλοί, οι εξής δύο: Μεγάλος φόρτος εργασίας και αναζήτηση όσο το δυνατό περισσότερου χρόνου για να ασχοληθώ με την οικογένειά μου. Αυτό με οδήγησε στη δύσκολη αυτή απόφαση.
Τελικά αποφάσισα να μην το κλείσω τελείως, αλλά να παραμείνει ανενεργό με άλλη μορφή, κυρίως για να διατηρηθούν οι σύνδεσμοι των μπλογκ, που τόσο καιρό με στήριξαν.
Φυσικά η επαφή που έχουμε δεν θα χαθεί !

Chris είπε...

Έτσι! Να μην το κλείσεις τελείως και που και που να περνάς (να αφήνεις τραγουδάκι!! Ευχαριστώ!) :)
Οι οικογένειές μας αξίζουν το καλύτερο οπότε λίγο ως πολύ όλοι χανόμαστε που και που.
Καλή συνέχεια και με τη δουλειά.